Reforma interior del local d’Studio Lilliput de Barcelona.

Lilliput és un estudi amb plató de lloguer. Un espai polivalent de 50 m2 dotat amb plató, taula de postproducció, cuina totalment equipada, bany amb dutxa i taula de maquillatge, taller de bricolatge i una zona de descans.

Animació de les variables de distribució de la sala.
Vista general de l’espai de reunions, les taules de postproducció, el magatzem i l’altell al fons.
L’espai s’ha moblat amb mobiliari de segona mà i reciclat.
La barana de l’altell s’ha dissenyat a mida i conté dos prestatges. Al lateral s’ha penjat una barra per a agafar-se i per penjar la roba. Tots els elements són de fusta massissa, de construcció senzilla i de fàcil manteniment.
Totes les bigues metàl·liques existents s’han revestit amb pintura intumescent. S’han penjat diverses barres rodones de fusta entremig de les bigues que serveixen de suport per penjar roba, teles pintades, papers, etc.
Sota l’altell hi ha la cambra higiènica amb la zona de maquillatge.
El taulell de la cuina és de fusta massissa. Les parets tenen un revestiment impermeable i netejable. La cuina té ventilació natural a través del pati interior.
El pati interior és un espai fresc d’aire i llum natural.
El pati s’ha pavimentat amb un gres porcelànic de color gris clar per a augmentar la lluminositat.

La reforma d’aquest local respon a la necessitat d’aconseguir la màxima polivalència en pocs metres quadrats, aprofitant al màxim cada racó. Així, al damunt de la cambra higiènica s’ha construït un altell de fusta amb una zona descans i, per altra banda, s’han construït múltiples prestatgeries i ganxos de tot tipus en les parets del passadís i de la cuina per poder penjar tot allò que pot molestar a l’hora d’utilitzar l’espai d’una manera o d’una altra. El mobiliari és de fusta o d’acer galvanitzat, de fàcil manteniment, lleuger, amb rodes, desmuntable o plegable. La cambra higiènica és àmplia, lluminosa i ventilada. La cuina s’ha resolt amb un taulell de fusta massissa tractada, amb dues plaques d’inducció portàtils i desendollables. A continuació de la cuina hi ha un pati interior que aporta llum i ventilació a través d’unes portes d’alumini negre amb vidre. El paviment de l’estudi i del pati és blanc, lluminós i higiènic.

UBICACIÓ Barcelona  PROMOTOR  Studio Lilliput ANY  2019  PROGRAMA  Local comercial  EQUIP  Gianluca D’Apuzzo i Anna Cullet FOTOGRAFIES   Giano

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: