Reforma interior, condicionament i aïllament acústic del Sifó del Raval.

La reforma d’aquest local va coincidir amb el moment de desallotjament i enderroc de varis edificis d’habitatges del Raval a conseqüència del pla de renovació del barri aprovat per l’Ajuntament de Barcelona. Per a la reforma es va aprofitar l’oportunitat de recuperar materials de rebuig que quedaven en els contenidors de les obres dels voltants. Sobretot rajoles, papers i làmpades. Es podria dir que el Sifó es va reformar amb les restes de les veïnes caigudes. Un homenatge als que ja no hi són.

Detall de la barra amb el taulell de fusta massissa i les rajoles de color verd.

UBICACIÓ Barcelona  PROMOTOR  Privat ANY  2004  PROGRAMA  Bar Restaurant  EQUIP  Projecte i direcció a càrrec de Fernando Gil (arquitecte), Xavier Solé (arq tècnic) i Anna Cullet (dissenyadora) // Martí Duch (enginyer) FOTOGRAFIES   Sifó

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: