Exposició temporal sobre la transformació de Can Batlló dins la Nau 69.

La Nau 69 serà la nova cuina menjador social de Can Batlló reformada amb un disseny i una execució de baix cost, participatiu i recuperador de la memòria històrica. Per a la reforma de l’espai s’ha reutilitzat lavabos, finestres, fustes, escales, altells… S’anomena “Arquitectura Nòmada” per considerar que els seus components es mouen amb el temps, canviant d’ubicació segons les noves necessitats.

Exposició fotogràfica i audiovisual dins la Nau 69 realitzada el juny del 2016 coincidint amb les festes del 5è aniversari de Can Batlló i la BDW Barcelona Design Week 2016. Els visitants de la exposició van poder fer una visita guiada pel Bloc 11 (Nau 69+Bar Espai de Trobada+Biblioteca+Planta Primera+Auditori) a càrrec de la Comissió de Disseny de l’Espai de Can Batlló. En finalitzar l’exposició varem fer un dinar popular coincidint amb l’aniversari de Can batlló.

Imatges de l’arrencada de les fusteries del Bloc 2, del muntatge i el collage final:

UBICACIÓ Can Batlló. Barcelona  ORGANITZACIÓ, DOCUMENTACIÓ i DISSENY MUSEOGRÀFIC Anna Cullet i Silvia Millanes  ANY  2016  PROGRAMA  Exposició temporal  MUNTATGE  Comissió de Disseny de l’Espai de Can Batlló i Eines. FOTOGRAFIES  Silvia Millanes i Anna Cullet.

Vols veure el projecte de la reforma de la Nau 69?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: